ŽRK BARANJA - ŽRK 1234 VIROVITICA 27:30 (15:11)


Nakon pauze za Uskrs, došlo je vrijeme za posljednju utakmicu ove sezone. U goste nam je došla ekipa Virovitice koja je u predzadnjem kolu osigurala prvo mjesto i mogućnost igranja u 1. hrl iduće sezone.

U proteklom periodu igrali smo 5 utakmica i svih 5 izgubili od njih, pa smo bili svjesni da nas čeka teška utakmica u kojoj ćemo morati tehničke greške svesti na minimum.

Početak utakmice dao je naslutiti da će borba biti svih 60 minuta. Sve do 8:8 igra se gol za gol. Sjajnim obranama Maje Vrbanić te koncentracijom u napadu, pravimo 4:0 i odlazimo na 12:8. U tim trenucima ne koristimo dobar nalet i promašujemo 2 zicera za redom. Na predah stoga odlazimo sa 15:11 u našu korist.

Drugo poluvrijeme nažalost popušta koncentracija u obrani, u napadu griješimo i gošće već u 37. minuti dolaze na 17:17. I dalje se igra gol za gol, sve do 20:20. Tada kao da su gošće ubacile u brzinu više i sa par brzih pogodaka odlaze na 20:23.

Na time-outu pokušavamo povezati naše redove te se ponovno vraćamo u utakmicu, 25:26. Nažalost, ni to nismo mogli iskoristiti da okrenemo rezultat u svoju korist i gošće do kraja rade 2:4 te slave 27:30.

Cure su se borile do zadnje sekunde i nema im se šta prigovoriti, da je bilo malo više sreće, možda se moglo i više. U svakom slučaju možemo biti zadovoljni odrađenom sezonom, gdje smo ostvarili najbolji rezultat u povijesti kluba. Uskoro ćemo objaviti i članak osvrta na sezonu sa raznim zanimljivostima.

Ovim putem želimo čestitati ekipi Virovitice na zasluženom naslovu prvaka 2.hrl sjever te im poželjeti što više dobrih rezutata u 1. ligi.

Kompletnu galeriju sa jučerašnje utakmice možete pogledati na stranicama Baranja Medije : Link

ŽRK Baranja

Vrbanić (18 obrana), Sauer, Živaković V. 3, Ileković 1, Ljepojević 1, Nemet 3, Časar, Dolić 2, Vuković 4, Horvat 3, Bagić, Vukas 2, Živaković E., Mikec, Pope 8

Službeni predstavnik: Kristijan Frank

Trener: Tomislav Rešicki