RK GAREŠNICA - ŽRK BARANJA 31:27 (16:16)


Nakon pobjeda nad Đakovom i Olimpijom, te slobodnog kola, čekalo nas je predposljednje gostovanje ove sezone. Put nas je odveo u Garešnicu, kod ekipe koja je ove godine ušla u 2.hrl sjever.

Sudeći po domaćoj utakmici protiv njih, znali smo da će biti borba od prve do zadnje sekunde. Mi smo osigurali sredinu tablice i kao da nas je to opustilo te smo tako i ušli u utakmicu.

U početku se igra gol za gol, gdje obje ekipe puno griješe i u napadu i obrani. Sredinom poluvremena odlazimo na dva gola razlike i nadali smo se da ćemo tu prednost samo povećavati. No nažalost, par tehničkih grešaka i manjak koncentracije u završici, koriste domaće igračice i na predah se ide sa 16:16.

Prvo poluvrijeme smo nažalost ostali i bez Pavlinić koja je krivo stala te se ozlijedila na par tjedana. Stoga smo bili svjesni da ćemo sa skraćenom rotacijom morati odigrati savršeno poluvrijeme.

To se nažalost nije dogodilo i u samom startu drugog poluvremena, domaćin odlazi na 4 razlike, koju više-manje čuvaju cijelo drugo poluvrijeme i zasluženo slave. Iz ove utakmice možemo izvući pozitivnu pouku, a to je da bez obzira na protivnika i stanje na tablici, moramo biti koncentriraniji. Previše promašenih zicera i tehničkih pogrešaka su iza nas.

Vjerujemo da ćemo treninzima ovaj tjedan popraviti nedostatke i spremni dočekati ekipu Broda, u idućem kolu prvenstva.

ŽRK Baranja

Vrbanić (6 obrana), Sauer, Živaković V. 4, Ileković 3, Ljepojević, Nemet 3, Dolić 3, Vuković 5, Horvat 6, Bagić, Vukas 1, Živaković E., Pavlinić 2

Službeni predstavnik: Kristijan Frank

Trener: Tomislav Rešicki