ŽRK BARANJA - RK OLIMPIJA 25:30 (14:13)

U 6. kolu prvenstva ugostili smo ekipu RK Olimpija, te doživjeli neugodno prizemljenje i poraz. Zbog zauzetosti dvorane za vikend, utakmicu smo igrali tokom tjedna odnosno u srijedu.

Utakmica je počela poprilično izjednačeno, te se igralo gol za gol do samog kraja poluvremena. U zadnjih 5 minuta prvog poluvremena uspijevamo povezati par obrana i realizirati par napada, te otići sa minimalnom prednošću od 1 razlike na odmor.

Na poluvremenu su, kao i na svakoj domaćoj utakmici priliku da pokažu što su dosad naučili dobili dečkići iz škole rukometa.

U drugo poluvrijeme ulazimo vrlo nervozno što gošće koriste i u kratkom vremenu sa 14:13 koliko je stajalo na poluvremenu, odlaze na 16:20. Do kraja utakmice smo na sve načine pokušavali stići tu prednost, ali gošće su odigrale smireno i zadržale ju za konačnih 25:30.

Ovim putem čestitamo ekipi RK Olimpija na borbenosti, zalaganju i htijenju, a na nama je da skupimo glave i u nedjelju pokušamo uzeti 2 boda sa nezgodnog gostovanja u Cerni. Zahvaljujemo se publici koja nas vjerno prati iz kola u kolo u velikom broju.

Vrbanić (8 obrana), Jovanović (4 obrane), Živaković V. 5, Ileković, Ljepojević, Nemet 2, Časar, Dolić, Vuković 4, Horvat 6, Živaković E., Bagić, Tisai, Pavlinić 3, Vukas, Pope 5