Nakon velike borbe, nažalost ostajemo bez bodova

13. kolo 2.hrl sjever donijelo je prvu domaću utakmicu u proljetnom dijelu prvenstva. U goste nam je stigla ekipa Bjelovara koja je jesenski prvak, trenutačno drugoplasirana momčad lige. Osim tih svih činjenica, važan podatak je da je utakmica bila i humanitarnog karaktera jer smo prikupljali novac za Roberta Pligla, dječaka kojeg čeka operacija.

Od prve sekunde je bilo vidljivo kako će samo nijanse odlučiti pobjednika. Krećemo dobro i vodimo 2:0. Cijelo prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, no na predah ipak odlazimo sa -1 (9:10).

Drugo poluvrijeme ista priča kao u prvom dijelu. Do 45. minute igra se egal. Tada gošće prave mini seriju od 4 gola i odlaze na 15:20. Vraćamo se u igru s tri brza pogotka i tada slijede glavni detalji utakmice. Bjelovar ostaje bez 3 igrača, a mi ne realiziramo dva napada sa 3 igrača više. Puno grešaka i promašenih zicera, ovaj puta su nas koštali bodova. U idućem kolu gostujemo u Zelini.

Vrbanić (19 obrana), Sauer, V.Živaković 1, Ileković 2, Ljepojević, Nemet 3, Časar, Dolić 2, Vuković 1, Bagić, Vukas 1, E.Živaković, Pavlinić 9, Mikec, Pope 1

Trener: Tomislav Rešicki, službeni predstavnik: Kristijan Frank