ŽRK BARANJA - RK ZELINA 34:32 (21:18)

Kakva utakmica i predstava na domaćem terenu. Pred 400-tinjak gledatelja odigrali smo jednu od najboljih utakmica u posljednjih nekoliko godina.

Ugostili smo sjajnu ekipu Zeline koja je prošle godine bila prvak lige i prikazali da možemo igrati i više nego kvalitetan rukomet. Utakmica puna preokreta, gošće su držale prednost od 1-2 pogotka razlike sve do 26. minute kada sa tri kontre okrećemo rezultat u našu korist i na predah idemo sa vodstvom.

U drugom poluvremenu pojačavamo tempo i odlazimo na 7 razlike što držimo do 45. minute. Tada gošće uz par naših grešaka i njihovih brzih akcija vraćaju rezultatsku neizvjesnost, no na kraju ipak ostajemo pribrani i uspijevamo sačuvati 2 gola prednosti, te bodovi ostaju u Belom Manastiru.

Hvala svima koji su danas došli i podržali nas, vjerujemo da ste uživali i disali s nama. Iduće kolo smo ponovno kod kuće, igramo protiv ekipe iz Đurđevca.

Vrbanić (12 obrana), Jovanović, Sauer, Živaković V. 7, Ljepojević , Nemet 3, Časar, Dolić 2, Vuković 5, Horvat 2, Bagić, Vukas 2, Živaković E., Pavlinić 4, Pope 9, Jović