ŽRK BARANJA - RK ĐURĐEVAC 32:26 (18:13)

Iza nas je i druga domaća utakmica u nizu te nova 2 boda na našem kontu. Ugostili smo neugodnu ekipu Đurđevca protiv koje nismo upisali pobjedu otkad se natječemo u 2.hrl sjever.

U samom startu krenuli smo žestoko te pokušali nametnuti svoj tempo, u čemu smo i uspjeli s početnim vodstvom od 5:1. Gošće su sredinom poluvremena iskoristile naše propuste i isključenja te su došle na 3 razlike, no uspijevamo se konsolidirati i na predah otići sa 18:13.

Početkom drugog poluvremena odlazimo i na 7 razlike (25:18) što je ujedno bila i najveća prednost. Do kraja utakmice priliku su dobile i naše mlađe cure koje su odigrale odlično, te na kraju na semaforu stoji konačan rezultat 32:26.

Kao i protiv Zeline u prošlom kolu, ponovno velika brojka gledatelja, koja nam jako puno znači i na tome Vam hvala. Idući vikend gostujemo u sklopu 5. kola gostujemo u Đakovu.

Vrbanić (14 obrana), Jovanović, Sauer (1 obrana), Živaković V. 4, Ileković, Ljepojević 1, Nemet 1, Časar, Dolić 3, Vuković 4, Horvat 4, Bagić, Vukas, Živaković E., Pavlinić 7, Pope 8