ŽRK BARANJA - ŽRK DERONJE 33:21 (19:12)

Pripreme za novu natjecateljsku sezonu su u 3. fazi i stoga je došlo vrijeme za prvu prijateljsku utakmicu. Povodom obilježavanja Olimpijskog dana u Hrvatskoj, naše su seniorke na domaćem terenu dočekale stare prijatelje iz Deronja.

Prije početka utakmice naše cure prošetale su sa gošćama po Belom Manastiru kako bi se što više i bolje upoznale sa gradom ali i međusobno. Prije utakmice odrađeno je i zajedničko slikanje obje ekipe.

08.09.2018.

U samom startu utakmice cure su dobile zadatak nametnuti svoj tempo igre, kroz čvrstu obranu i puno istrčavanja što je urodilo plodom. Odmah smo se odlijepili na 5:1 i tu prednost zadržavali do 20. minute kada ulazimo u blagu "crnu rupu" te se gošće vraćaju u utakmicu na 10:8. Par vezanih obrana i kreativnih napada podiglo je naše cure i do poluvremena se odvajamo na 19:12.

Dogovor na poluvremenu je bio da pokušamo održati prednost kroz cijelu utakmicu kako bi i mlađe djevojčice dobile priliku. Većinu drugog poluvremena igrale su mlađe cure (2004. godište) i prikazale su se u odličnom svjetlu.

Do kraja utakmice povećavamo prednost i na kraju slavimo sa 33:21. Nadamo se da će se ova suradnja i dalje nastaviti i da je ovo samo jedna u nizu dobrih predstava naših djevojaka. Treba napomenuti da smo još uvijek u fazi priprema i da smo jučer igrali bez 5 starijih cura te da su po prvi puta za naš klub nastupale Maja Vrbanić i Marina Pavlinić.

Vrbanić (13 obrana), Jovanović (11 obrana), Sauer (4 obrane), Živaković V. 4, Nemet 7, Mikec 1, Pope 8, Vuković 4, Sajc, Vukas, Živaković E. 1, Ljepojević 2, Pavlinić 3, Bagić 3